رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

کیفیت گندم تحویلی به سیلوها بررسی شود - نمایش محتوای خبر

 

 

کیفیت گندم تحویلی به سیلوها بررسی شود

برنامه ریزی برای افزایش عملکرد تولید گندم مرغوب در واحد سطح

کیفیت گندم تحویلی به سیلوها بررسی شود

به گزارش ایرنا، سیامک سلیمانی دشتکی روز سه شنبه در شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برگزاری دوره های آموزشی و انجام طرح های پژوهشی به منظور ارتقای کیفیت گندم تولیدی در استان بایستی در دستور کار مسئولان اجرایی باشد. وی تاکید کرد: تحویل گندم مرغوب به کارخانه ها برای تولید آرد با کیفیت بالا نقش مستقیم در تامین سلامت و امنیت غذایی مردم دارد. سلیمانی دشتکی افزود: به همین منظور تولیدکنندگان، کشاورزان و کارخانه داران باید دوره های آموزشی تخصصی و علمی را فرا گیرند. وی تصریح کرد: برنامه ریزی برای افزایش عملکرد تولید گندم مرغوب در واحد سطح یکی از اولویت های مسئولان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال جاری باشد. مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این استان 62 هزار هکتار گندمزار دارد که از این سطح 37 هزار هکتار به صورت دیم و 25 هزار هکتار به صورت آبی کشت می شود. ذبیح الله غریب بیان کرد: عملکرد تولید گندم چهارمحال و بختیاری در هر هکتار زمین دیم یک هزار کیلوگرم و در هر هکتار زمین آبی 3 هزار و 400 کیلوگرم است. وی اظهار کرد: 30 درصد گندم تولیدی استان از طریق دیم و 70 درصد از زمین های آبی به دست می آید. مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مبارزه با سن غلات در مزارع گندم استان عنوان کرد: سال گذشته مبارزه با سن غلات در 23 هزار هکتار از زمین های این استان صورت گرفته است. وی ادامه داد: طبق پیش بینی های صورت گرفته در سال جاری 50 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری خریداری می شود. چهارمحال و بختیاری یکی از قطب های مهم کشاورزی و تولید گندم کشور است.