سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | شنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۰

پلو اجر
پلو اجر
یکی از غذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری پلو اجر است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: گوشت۳۰۰گرم/ پیاز۱ عدد متوسط/ اجر400 گرم/ رب ۲قاشق غذا خوری در صورت تمایل/ ادویه و روغن به مقدارلازم. برای تهیه این غذا اول گوشت با پیاز و رب و ادویه رو می...
پخت شله قیمه ریزه
پخت شله قیمه ریزه
2:17
چشمه سیاه سرد بروجن
چشمه سیاه سرد بروجن
در پنچ کیلومتری جنوب بروجن گردشگاه بسیار زیبای سیاه سرد قرار دارد. این محل در دامنة شمالی کوهی به همین نام با ارتفاع 2644 متر از سطح دریا واقع شده است. با ایجاد جاده آسفالته دو بانده و انتقال شبکه برق، گاز و تلفن بر رونق سیاحتی آن به طور چشمگیری...
دریاچه کلار
دریاچه کلار
12 عکس
چشمه آب سفيد
چشمه آب سفيد
آب سفید چشمه ساری از بین 700 چشمه سار استان چهارمحال و بختیاری است که از کوه بزرگ سبزکوه سرچشمه می گیرد. این چشمه یکی از زیباترین چشمه های کشور است که آب آن نیز بسیار سرد و خنک است و پس از طی طریق، در میان کوهساران راهی کارون و خروشندگی آن می...

کوگ تنها
کوگ تنها
تو مونه خاسی مو تونه خاسوم
13 فروردین، روز طبیعت
13 فروردین، روز طبیعت

 

 

13بدر بیرون نرو
13بدر بیرون نرو
ول کن این درو 13 بدر نرو این اوضاع بدو نکن تو بدترو
هلهله
هلهله
هلهله با صدای حمید طاهری

کوفته پزان

کوفته پزان


Loading the player...

در روز عید علف ها یا علفه آئین کوفته پزان اجرا می شود.  طرز تهیه : شب قبل از عید یا شب عید علف ها ، گوشت را در هاون می کوبند وقتی که لِه شد برنجِ گرده را خیسانده و به همراه سبزی و نمک و ادویه به آن اضافه کرده و می کوبند، سپس آنره از هاون خارج کرده و حسابی مالش می دهند تا معجون شود . سپس هنگامی که آب در قابلمه جوش آمد کشمش و آلوچه را به کوفته اضافه کرده و کوفته را در آب جوش انداخته و می گذارند تا بپزد.