جهش تولید | شنبه، ۸ آذر ۱۳۹۹

پلو اجر
پلو اجر
یکی از غذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری پلو اجر است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: گوشت۳۰۰گرم/ پیاز۱ عدد متوسط/ اجر400 گرم/ رب ۲قاشق غذا خوری در صورت تمایل/ ادویه و روغن به مقدارلازم. برای تهیه این غذا اول گوشت با پیاز و رب و ادویه رو می...
چشمه سیاه سرد بروجن
چشمه سیاه سرد بروجن
در پنچ کیلومتری جنوب بروجن گردشگاه بسیار زیبای سیاه سرد قرار دارد. این محل در دامنة شمالی کوهی به همین نام با ارتفاع 2644 متر از سطح دریا واقع شده است. با ایجاد جاده آسفالته دو بانده و انتقال شبکه برق، گاز و تلفن بر رونق سیاحتی آن به طور چشمگیری...
پخت شله قیمه ریزه
پخت شله قیمه ریزه
2:17
چشمه آب سفيد
چشمه آب سفيد
آب سفید چشمه ساری از بین 700 چشمه سار استان چهارمحال و بختیاری است که از کوه بزرگ سبزکوه سرچشمه می گیرد. این چشمه یکی از زیباترین چشمه های کشور است که آب آن نیز بسیار سرد و خنک است و پس از طی طریق، در میان کوهساران راهی کارون و خروشندگی آن می...
دریاچه کلار
دریاچه کلار
12 عکس

در مورد مالت جو چی می دونید؟
در مورد مالت جو چی می دونید؟
بزرگترین کارخانه مالت جوی خاورمیانه کجاست؟
راهکارهای تحقق جهش تولید
گل بهاری
گل بهاری
گل بهاری (3:30) با صدای کاظم کریمی
مش عامو و کرونا و درس و مدرسه
مش عامو و کرونا و درس و مدرسه
حالا که تعطیلن مدرسه هاتون عزیز بیشین سر درست ....

کوفته پزان

کوفته پزان


Loading the player...

در روز عید علف ها یا علفه آئین کوفته پزان اجرا می شود.  طرز تهیه : شب قبل از عید یا شب عید علف ها ، گوشت را در هاون می کوبند وقتی که لِه شد برنجِ گرده را خیسانده و به همراه سبزی و نمک و ادویه به آن اضافه کرده و می کوبند، سپس آنره از هاون خارج کرده و حسابی مالش می دهند تا معجون شود . سپس هنگامی که آب در قابلمه جوش آمد کشمش و آلوچه را به کوفته اضافه کرده و کوفته را در آب جوش انداخته و می گذارند تا بپزد.