رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۹۸

کنسرو قارچ

Loading the player...

مواد لازم : قارچ : 2 كیلوگرم آب : 10 لیوان آب نمك : 2 قاشق غذا خوری سركه : 4 قاشق غذا خوری

 طرز تهیه : قابلمه بزرگی كه گنجایش 10 لیوان آب به همراه 2 كیلو قارچ را داشته باشد را انتخاب میكنیم و قارچ ها را ورقه ورقه میكنیم و میگزاریم تا در قابلمه بجوشد . در قابلمه ی كوچكتری 5 لیوان آب ، 2 قاشق غذاخوری سركه و 1 قاشق غذا خوری نمك اضافه میكنیم و صبر میكنیم تا خنك شود . سپس قارچ ها را آبكش میكنیم و آب تمیز روی آن میگیریم تا طعم زردچوبه برود . محلول را درون شیشه ای میریزیم و قارچ های پخته شده را به آن اضافه میكنیم درب آن را میبندیم و در یخچال قرار می دهیم . به مدت 15 روز میتوانید در یخچال نگه داری كنید .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.