رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

کباب بختیاری

مناسب برای 4نفر:

مواد لازم

كره 50 گرم (اختیاری)

گوشت 300 گرم (فیله گوساله)

آب پیاز 3 چهارم لیوان

مرغ 300 گرم (فیله)

زعفران 1 قاشق مرباخوری (دم كرده و غلیظ)

فلفل به میزان لازم

نمك به میزان لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1- ابتدا فیله گوساله را شسته و خشك كنید و به طول روی سطح مناسب قرار داده و قبضه كرده و برش بزنید، فیله های مرغ را نیز به دو یا سه قسمت تقسیم كنید (بسته به اندازه فیله).

2- سپس گوشت و مرغ را با گوشت كوب كمی بكوبید تا نرم شوند.

3- در ظرفی آب پیاز، زعفران و فلفل را با یكدیگر مخلوط كرده و در آخر روغن را به مواد قبلی اضافه نموده، تكه های گوشت و مرغ را داخل ظرف بریزید و اجازه دهید گوشت در این مواد حدود 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند تا كاملاً طعم دار و ترد شود.

4- سپس به ترتیب 2 تكه از گوشت قرمز و 2 تكه از گوشت مرغ به سیخ بكشید و این ترتیب را ادامه دهید تا وزن هر سیخ به حدود 150 گرم برسد.

5- سپس كمی با گوشت كوب آنها را بكوبید تا به هم نزدیك شوند و مرز بین آنها كمتر پیدا شود.

6-  منقل را كه بهتر است ذغالی باشد آماده كرده سیخ ها را روی منقل قرارداده و شروع به باد زدن كنید.

7- ابتدا نیاز به آتش تند دارید تا روی گوشت ها حالت برشتگی پیدا كند سپس اگر تکه های گوشت را كمی ضخیم تر برش زده باشید اجازه دهید به آرامی كباب ها به پخت كامل برسند این عمل را روی منقل گازی نیز می توان انجام داد.

8- كباب ها در عین پختگی نباید خشك شوند، حال با فرچه یا چنگال كره را روی كباب ها مالیده و كمی نمك روی آن بپاشید.

9- کباب ها را در ظرفی قرار داده با گذاشتن تكه نانی روی آنها از سیخ خارج كنید و با ریحان و گوجه فرنگی تزئین كرده و با دوغ و نان سنگك سرو كنید.

نكات

در حین خواباندن تکه های گوشت قرمز در مخلوط آب پیاز و زعفران نباید از نمك استفاده كرد اما در گوشت مرغ استفاده از نمك در ابتدا مانعی ندارد و حتی بهتر می باشد در این صورت حتماً گوشت ها را در ظروف جدا از یكدیگر در مخلوط فوق قرار دهید.

قبضه كردن در آشپزی، برشی است كه گوشت را به صورت دو ورق باز می كند ولی گوشت تا انتها برش نمی خورد و جدا نمی شود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.