جهش تولید | شنبه، ۲۷ دی ۱۳۹۹

پلو اجر
پلو اجر
یکی از غذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری پلو اجر است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: گوشت۳۰۰گرم/ پیاز۱ عدد متوسط/ اجر400 گرم/ رب ۲قاشق غذا خوری در صورت تمایل/ ادویه و روغن به مقدارلازم. برای تهیه این غذا اول گوشت با پیاز و رب و ادویه رو می...
چشمه سیاه سرد بروجن
چشمه سیاه سرد بروجن
در پنچ کیلومتری جنوب بروجن گردشگاه بسیار زیبای سیاه سرد قرار دارد. این محل در دامنة شمالی کوهی به همین نام با ارتفاع 2644 متر از سطح دریا واقع شده است. با ایجاد جاده آسفالته دو بانده و انتقال شبکه برق، گاز و تلفن بر رونق سیاحتی آن به طور چشمگیری...
پخت شله قیمه ریزه
پخت شله قیمه ریزه
2:17
دریاچه کلار
دریاچه کلار
12 عکس
چشمه آب سفيد
چشمه آب سفيد
آب سفید چشمه ساری از بین 700 چشمه سار استان چهارمحال و بختیاری است که از کوه بزرگ سبزکوه سرچشمه می گیرد. این چشمه یکی از زیباترین چشمه های کشور است که آب آن نیز بسیار سرد و خنک است و پس از طی طریق، در میان کوهساران راهی کارون و خروشندگی آن می...

در مورد مالت جو چی می دونید؟
در مورد مالت جو چی می دونید؟
بزرگترین کارخانه مالت جوی خاورمیانه کجاست؟
راهکارهای تحقق جهش تولید
گل بهاری
گل بهاری
گل بهاری (3:30) با صدای کاظم کریمی
مش عامو و کرونا و درس و مدرسه
مش عامو و کرونا و درس و مدرسه
حالا که تعطیلن مدرسه هاتون عزیز بیشین سر درست ....

پخت سمنو

پخت سمنو


Loading the player...

دانلود

سمنو بیشتر برای سفره هفت سین عید نوروز و گاه گاهی هم در نذری ها پخته می شدولی اینروزها خیلی از زنان خانه دار به پختن سمنو به عنوان این عصرانه خوشمزه روی اورده اند. روش تهیه سمنو برای ۴ نفربه شرح زیر است

مواد لازم: :  گندم یک کیلو، آرد ۴ کیلو، آب به مقدار لازم

(به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است) گندم نقره‌ای شده را چرخ می‌کنیم و یا می‌کوبیم بعد مقداری آب روی آن می‌ریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد می‌نمائیم و آنها را با دست فشار می‌دهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم می‌زنیم تا مایه صاف و رقیق شود.شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم مرتب آن را هم می‌زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوه‌ای شود نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می‌گیرد و گلوله می‌شود پس از آن که سمنو غلیظ شدو غلظت آن مانند ماست معمولی در آمد و رنگ آن هم قهوه‌ای خوش رنگ شد سمنو آماده‌است سمنو به روغن و شکر احتیاج ندارد.