رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

پخت برنج، آبكش يا كته؟

Loading the player...

دانلود

برخي تصور میکنند كه در پخت برنج به صورت كته، نشاسته آن كه خاصيت چاق کنندگی دارد در برنج باقي می ماند، اما در حالت آبكش نشاسته با آب اضافی، دور ريخته میشود. اين تصور اشتباه است، زيرا نشاسته برنج در درون دانه های برنج قرار دارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقي میماند و در دسترس نيست. آبكش كردن برنج هيچ تأثیری بر كم شدن نشاسته آن ندارد و قسمت زیادی از فيبر محلول در آن و همينطور ویتامین های گروه B را از بين میبرد. بهترين حالت براي پخت، كته كردن برنج در آبي است كه در آن خيس شده است. بدين صورت میتوان بخشي از ويتامينهاي اين غله ارزشمند را حفظ كرد.

Cooking  rice, rinse or ticks?

Rinse rice does not have any impact on the loss of  starch  and  a large part of its soluble fiber as well as vitamins B that destroy the

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.