رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

ویژگی های یک بستنی خوب

Loading the player...

دانلود

با فرا رسيدن فصل گرما، استفاده از انواع بستني ها به ويژه در ميان كودكان افزايش مييابد. ابتدا لازم است بدانيم، اولين خطري كه مصرف زياد بستني به همراه دارد ، چاقي است. افرادي كه به جاي مصرف غذاهاي سالم به ميزان زيادي بستني مصرف ميكنند با وجود اضافه وزن از لحاظ مواد معدني و ويتامينها فقير هستند؛ چرا كه مصرف بستني، جلو اشتها را ميگيرد اما با مصرف بجا و به اندازه آن، از همه اين عوارض ميتوان جلوگيري كرد.

بستني مطلوب داراي ویژگی های زير است:

قوام مناسب: اجزاي بستني بايد كاملاً با یکديگر مخلوط شده و مخلوط نهايي، صاف و یکنواخت، قوام یافته باشد. نسبتا سنگين باشد وتا اندازه اي قابل جويدن باشد.

طعم خوب: بستني خوب بايد طعم مناسبي نيز داشته و مواد شيرین كننده به نسبت مناسب در آن به کار رفته باشد. اگر بستني خيلي شيرين يا بي طعم باشد، بستني مطلوبي نیست.

درجه حرارت مناسب: درجه حرارت بستني،هنگامي كه آن را در دهان ميگذاريد، از نظر تشخيص طعم آن اهميت زيادي دارد. اگر بستني خيلي سرد باشد، پايانه هاي حس سرما را بيش از حد تحریک میکند و ذائقه به علت سرما بي حس ميشود. در صورتي كه بستني به سبب بالا بودن درجه حرارت ذوب شود، خواصش را از دست خواهد داد.

مواد اوليه مرغوب: اگر مواد اوليه سازنده بستنی از جنس مرغوب، سالم و بهداشتي باشد، بستني خوبي خواهد بود. مصرف شير يا خامه ترش شده با کیفيت پايين و كره نگهداري شده در وضعیت نامناسب، از كیفيت بستني میکاهد.

انبارداري صحيح: پس از تهيه بستني، ممكن است توده هاي زيادي از بستني در سردخانه انبار شوند تا در زمان مناسب به بازار عرضه شود. اگربستنی خیلی در سردخانه بماند، سفت ميشود و طعم هاي نامطلوب سردخانه را به خود مي گيرد،بنابراين محصول نهايي ممكن است کیفيت مطلوبي نداشته باشد.

ارزش غذايي بستني:از آنجا كه بستنی از شير توليد مي شود،محصولی لبني به شمار مي آيد. به طور معمول بستني از مخلوط كردن خامه و برخي فرآورده هاي لبني ديگر با شكر ومواد طعم دهنده به دست مي آيد.شايان ذكر است اگر بستني با ميوه تهيه شده باشد، بايد قطعات ميوه در آنديده شود، بنابراين، مصرف بستني هاي فله اي رنگارنگ توصيه نميشود، چرا كه ضمن داشتن رنگ هاي نامطلوب، احتمالابتلا به تب مالت نيز در آ نها وجود دارد. بدن افراد به مصرف محصولات لبني نظير پنير، ماست، شير و بستني نياز دارد، ولي اينگونه محصولات حتماً بايد استاندارد وزارت بهداشت را داشته باشند.

Features of a good ice cream

With the coming heating season, using a variety of ice cream, especially among children increases. The first line of ice cream with a high consumption, obesity.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.