رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

نگهداری و مصرف دوغ کفیر

Loading the player...

دانلود

کفیر یک نوع قارچ است که از قفقاز وارد شده و فواید بسیار بسیار خوبی دار. طوری که مردمان قفقاز عمر طولانی خود را در خوردن کفیر می دانند.جالب این هست که این قارچ در تاریکی باید باشد و فقط کافی هست که هر شب شیر روی آن بریزیم و فردا شب یک دوغ خوش مزه داریم . با ریختن شیر روی این قارچ رشد می کند و می توانیم بعد از مدتی به دوستان کمی از قارچ را بدهیم و نفر بعدی هم همینطور . خواص زیادی در زمینه ی تنظیم فلور میکروبی روده بزرگ و پیشگیری از بعضی بیماری ها به کفیر نسبت داده شده که با تحقیق بر روی حیوانات به اثبات رسیده است. این خواص مفید عبارتند از:هضم لاکتوز در کسانی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند، تولید آنتی بیوتیک توسط میکروفلور کفیر علیه میکروارگانیسم های مضر،ضد سرطان، اصلاح فلورمیکروبی محیط روده، هضم سلول های مخمری، ترشح بزاق دهان، جلوگیری از نفخ، درمان کودکان مبتلا به بیش فعالی، تحریک ترشح شیره ی معده،درمان اسهال، درمان سندرم خستگی، مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن، موثر در زیبایی پوست، کمک به بیماران رنجور از ایدز. به هر حال بشر با کسب تجربیات بسیار زیاد به این نتیجه رسیده است که هر چه به طبیعت نزدیک تر شود و از مواد طبیعی مصرف کند، سالم تر می ماند. مصرف نوشیدنی های تخمیری با وجود انواع ویتامین ها و مواد مغذی می تواند جانشین مناسبی برای نوشیدنی های مصنوعی که با انواع رنگ های مصنوعی، شکر و مواد شیمیایی تولید می شوند، باشد، چون علاوه بر اینکه خطرات آنها را ندارد، منافع زیادی برای سلامتی دارد.

رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.