رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

نکاتی درباره سالمونلا

Loading the player...

دانلود

سالمونلا  نوعي باكتري است كه ميتواند در روده حيوان و انسان زندگي و رشد كند و زمينه مسموميت غذايي را به وجود آورد. علائم مسموميت با سالمونلا شامل اسهال، كرمپ هاي شكمي و تب است. علائم ممکن است 4 تا 7روز ادامه يابد و با دريافت كافي مايعات برطرف شود. اما در افراد خيلي جوان يا خيلي مسن وافراد داراي سيستم ايمني ضعيف ممکن است مشكلات جدي پدید آورد و در موارد اسهال شديد نياز به بستري شدن در بيمارستان وجود دارد. متخصصان عنوان ميكنند،اگر ميخواهيد از خودتان در برابر سالمونلا محافظت كنيد، بايدهميشه یک دماسنج غذايي موقع پختن گوشت داشته باشيد تا دماي غذا را اندازه بگيريد؛ اما متاسفانه بيشتر مردم از دماسنج هاي غذايي استفاده نميكنند و صرفاً بر اساس حدس و گمان، دما را تشخيص ميدهند. به گفته متخصصان تغذيه، موقع آماده كردن انواع گوشت ها بايد تا حد امكان از برخورد مستقيم دست با گوشت جلوگيري كرد و وسايلي را كه با گوشت در تماس بوده اند، به سرعت تميز كرد. براي پيشگيري از منتشر شدن باكتريها،بايد فورا هر وسيله، سطح يا ظرفي را كه در آشپزخانه با گوشت خام در تماس بوده است، باآب گرم و صابون بشوييد و تميز كنيد. باكتري سالمونلا در روده حيوانات زندگي ميكند و هر چيزي كه با محتويات روده حيوانات در تماس باشد، در معرض خطر آلودگي سالمونلا قرار میگيرد. در واقع همه موارد ابتلا به سالمونلا بر اثر تماس با گوشت خام به وجود نميآيد، بلكه ممكن است از طريق گياهان، بادام زميني، انواع ادويه و حتي آبنبات هاي ميوه اي انتقالپيدا كند. حتي غذاهاي غيرپاستوريزه مثل شيرهاي غيرپاستوريزه نیز ممکن است موجب ابتلا به سالمونلا شوند. حيوانات خانگي هم ممکن است در معرض خطر باشند و خودشان نيز براي انسا نها نوعي خطر محسوب شوند.گفتني است که فريز كردن محصولات غذايي هم نميتواند سالمونلا را از بين ببرد. در واقع فريز كردن اين میکروبها را نميكشد و فقط آنها را بهطور موقت غيرفعال ميكند و موقعي كه گرمشان كنيد، دوباره به حالت اوليه و فعال برميگردند. یکي از ساده ترين و مهمترين راهها براي جلوگيري از سالمونلا، شستن مداوم دست هاست. براي همين، هميشه قبل و بعداز دست زدن به گوشتهاي خام، حيوانات ياگياهان و حتي بعد از شنا كردن يا قبل از غذاخوردن دست هايتان را به خوبي بشوييد.

Tips About Salmonella

Salmonella is a bacterium that can live in the intestines of animals and humans and grow And bring about food poisoning. Symptoms of salmonella poisoning include diarrhea, abdominal cramps, and fever.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.