رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

نارنج

Loading the player...

دانلود

نارنج از خانواده مرکبات است. قسمتهای مختلف این درخت علاوه بر مصرف خوراکی خواص دارویی نیزدارد. برگ، گل، میوه و پوست خارجی این میوه، ریشه این درخت به صورت مربا، شربت، عرق وچای جوشانده و دم کرده استفاده می شود. آب نارنج به دلیل فراوانی ویتامین ث واسیدسیتریک به عنوان چاشنی غذا مصرف دارد. وپوست میوه به عنوان خلال نارنج وبه صورت شربت وجوشانده مصرف دارویی دارد. قسمتهای مختلف این گیاه در درمان ناراحتیهای دستگاه گوارش، دستگاه عصبی، پوست، دستگاه گردش خون و دستگاه تنفس سود بخش است. شکوفه های معطر این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک  بوده که در مربای بهار نارنج استفاده می شود. طبیعت پوست میوه نارنج گرم وخشک است وازخلال آن می توان مربا تهیه نمود. با خیساندن خلال این میوه در سرکه ترشی تهیه می کنند. تحقیقات خواص ضد نفخ، ضدیبوست، ضدتهوع، ضدپیری ونشاط آورآن را به اثبات رسانده است. این میوه به دلیل داشتن ویتامین ث یکی از انتی اکسیدانهای قوی محسوب می شود. توجه به این موضوع که آبگیری و حرارت می تواند تاحدودی موجب تخریب ویتامین ث این میوه گردد ضروری است. نارنج همچنین دارای ویتامینهای B1 ، B2، B6، کلسیم، پتاسیم، فسفر، ویتامینE ، تیاسین، ویتامینA ، پانتوتنیک اسید، مس، آهن منگن، می باشد. هر60 گرم یا یک عدد آن 14 کیلو کالری انرژی دارد. وازمیوه های کم کالری است که مصرف آن باعث سلامت بیشتر می شود.

Narenj

Narenj Of Batch citrus.  different parts of the tree In addition to the oral administration It also has medicinal properties.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.