رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

مرغ تنوری با سیب زمینی

Loading the player...

دانلود

مرغ خردشده یک عدد

خردل تند 1 قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا و پودر پیازیک قاشق غذاخوری

پودر سیر1قاشق چایخوری

اویشن 1قاشق چایخوری

تخم گشنیز1قاشق چایخوری

فلفل و نمک به مقدار لازم

آب لیموی تازه یک عدد

رزماری تازه یک شاخه کوچک

سیر با پوست چند حبه

سیب زمینی کوچک 4 -5عدد

روغن زیتون هم به مقدار لازم

در مرحله اول مرغ را به تکه های کوچک مثلا هفت یا هشت تکه تقسیم می کنیم بهتر است که مرغ با پوست باشد تا زمانی که در فر قرار گرفت کاملا برشته شود. بعد از آن تمام ادویه جات را که داشتیم با روغن زیتون ترکیب می کنیم تا یک سس خوش عطر درست کنیم لیموی تاره را آب می گیریم آب آن را به سس اضافه می کنیم و خود لیمو را قارچ کرده داخل سس قرار می دهیم تا عطر پوست لیمو به مرغ برود. سطح مرغ را کاملا به سس آغشته می کنیم و به مدت 3ساعت در یخچال استراحت می دهیم.در این فرصت سیب زمینی را شسته و از وسط دو تکه می کنیم تکه های سیب زمینی را درون روغن تفت می دهیم تا خود را بگیرد و پاشیده نشود. حالا درون ظرف مورد نظر مرغ را از سمت پوست قرار می دهیم دوباره از سس روی سطح مرغ می زنیم سیب زمینی ها و تکه های لیمو را بین مرغ ها قرار می دهیم تکه های رزماری و حبه های سیر را با پوست لابه لای مرغ قرار می دهیم . سیر با پوست هم عطر سیر و هم عطر دود را به مرغ انتقال می دهد فر را روی درجه 180درجه تنظیم می کنیم و مرغ را یک ساعت الی یکساعت و نیم درون فرقرار می دهیم

Tanoori chicken with potatoes

First, we divide the chicken into small pieces. We combine all the spices with olive oil. And we add fresh lemon juice

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.