جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۴ فروردین ۱۳۹۹

مرغداران چهارمحال وبختیاری رسیدگی به مشکلات خود را خواستار شدند - نمایش محتوای خبر

 

 

مرغداران چهارمحال وبختیاری رسیدگی به مشکلات خود را خواستار شدند

تولید هر کیلو مرغ در استان 45هزار ریال برای هر مرغدار هزینه دارد

مرغداران چهارمحال وبختیاری رسیدگی به مشکلات خود را خواستار شدند

به گزارش ایرنا ، این مرغداران روز یکشنبه با تجمع در برابر استانداری، پایین بودن قیمت خرید مرغ از مرغداران را یکی از مشکلات خود عنوان کردند. یکی از مرغداران استان گفت: مرغ تولیدی از مرغداران هرکیلو 28تا 30هزار ریال خریداری می شود و در بازار بین 58تا60هزار ریال به فروش می رسد. وی که نامش را ذکر نکرد، گفت: هر کیلو مرغ در استان 45هزار ریال برای هر مرغدار هزینه دارد. یکی دیگر از مرغداران نیز با اشاره به خبر مدیرکل دامپزشکی استان در زمینه اینکه مردم از خرید مرغ های با وزن بالای 1800 گرم خودداری کنند، گفت: این امر یک معضل برای مرغداران است. وی گفت: مرغ در وزن 1500تا1800گرم واکسن دریافت می کند و تازه آماده گوشت گیری است. وی اظهارداشت: هم اکنون بیش از 300تا 400کیلوگرم مرغ بین وزن سه تا چهار کیلوگرم وجود دارد که با صحبت مدیر کل دامپزشکی این امر با مشکل مواجه می شود. وی گفت:اگر مسئولان تضمین کنند که مرغ 1800گرم را خریداری خواهند کرد، دیگری مشکلی برای مرغداران بوجود نخواهد آمد. این افراد با در دست داشتن پلاکارد مبنی بر این که' به داد صنعت مرغداری برسید که روبه نابودی است'، خواستار رسیدگی به مشکلات این صنف شدند. به گزارش ایرنا،عبدالمحمد نجاتی، مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری روز گذشته خبری بر مبنای (مصرف مرغ با وزن بالای 1800 گرم از لحاظ بهداشتی و نیز اقتصادی توجیهی ندارد) را اعلام کرده بود. وی با اعلام این خبر افزود: سنگین شدن مرغ باعث می شود میزان چربی زیادی تولید و درلاشه مرغ ذخیره شود و علاوه بر این دوریز بیشتر هرلاشه باعث ضرر مالی برای خریداران این محصول وکاهش کیفیت لاشه ها نیز میشود، از طرفی با افزایش سن مرغ ها امکان بیمار شدن طیور بیشتر میشود که خود باعث مصرف داروها وآنتی بیوتیک ها در هنگام پرورش و مشکلات باقیمانده های دارویی در گوشت مرغ مصرفی میشود. نجاتی از مردم استان خواست جهت تأمین سلامت خود از مصرف مرغ با وزن بالای 1800 گرم خودداری کنند.وی خاطر نشان کرد: شائبه مصرف هورمون در تولید مرغ یکی از دغدغه های تغذیه ای بسیاری از مردم است که باعث می شود مرغ را با نگرانی مصرف کنند که خوشبختانه با پیشرفت های علم تغذیه، ژنتیک و شناخت بهتر عوامل بیماریزا و نحوه جلوگیری از آنها رشد سریع طیور و تولید آنها در شرایط بهداشتی در حوزه دامپزشکی قدم های موثری برداشته شده است.