رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

مربای گردو

Loading the player...

گردو    ا کیلو

 شکر    1/5 ‏کیلو

گلاب    نصف استکان

 آبلیمو  ١ ‏قاشق

‏گردوها را در آب جوشانده ‏و سپس پوست رویشان را می‌گیریم. گردوهای ‏پخته شده ‏را با آب و شکر مخلوط کرده ‏و روی حرارت می‌جوشانیم. پس از اینکه ‏آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده ‏ و از روی حرارت ‏برمی‌داریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.