رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

مارینه کردن در آشپزی

Loading the player...

مارینه کردن یا مزه دار کردن یعنی یک ماده غذایی را برای مدتی در ماده ای قرار دهیم تا مزه دار شود. گوشت و مرغ را حداقل باید 3 تا 4 ساعت در مایه مارینه گذاشت ولي برای ماهي ، نيم تا يك ساعت كافي است‌.وقتی ماریناد درست میکنید به مایه مارینه مرغ و ماهی نمک بزنید  . مرغ مارینه شده و نمک زده اگر یکروز بماند اشکالی ندارد ولی ماهی مارینه شده و نمک زده باید یکی دو ساعت بعد استفاده شود وگرنه نمک لطافت گوشت ماهی را کم میکند . به مایه ماریناد گوشت نمک نزنید زیرا گوشت قرمز سفت میشود . به گوشت قرمز بعد از طبخ نمک بزنید . از مایه ماریناد میتوان بعنوان سس هم استفاده کرد. به این ترتیب که باید قبل از خواباندن گوشت مقداری از آن را برداشت .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.