رونق تولید ملی | جمعه، ۲۹ شهریور ۱۳۹۸
« بازگشت

عناب

Loading the player...

عناب منبع خوبي از ويتامين C و حاوي مقادير قا بل ملاحظه اي مواد معدني است. همچنين داراي پروتئين، كلسيم، فسفر، آهن، كاروتن، نياسين و فلورحاوي پكتين به عنوان فيبر محلول مؤثر در كاهش چربي و قند خون است. در طب سنتي، مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول سرد سال براي درمان سرفه، سرماخوردگي، آنفلوانزا و انواع گلودرد بسيار توصيه شده است. عناب آرامش بخش و براي بهبود خلق و خو خوب است و سبب كاهش اضطراب مي شود. چاي عناب هم ماده ضدسرطاني ساپونين دارد که موجب ترميم بافتهاي آسيب ديده و تقويت عضلات مي شود. همچنين از جوشانده برگ عناب براي تسكين گلودرد و از عصاره آن براي درمان آن استفاده مي شود. عصاره عناب موجب مهار اثر راديكالهاي آزاد به عنوان عامل افزايش التهاب مي شود. این میوه، حاوي آنتي اكسيدانهاي طبيعي چون ويتامينC ،كاروتنوئيدها و فلاوونوئيد است که موجب تقويت دستگاه ايمني بدن مي شود. مصرف عناب در زمان ابتلا به اسهال مي تواند حركات مربوط به دستگاه گوارش را كاهش دهد و ميوه خشك رسيده آن نیز ملين است. متخصصان طب ستني به افرادي كه دچار یبوست هستند توصيه مي كنند هر روز صبح يك تكه زنجبيل تازه و چند دانه عناب را در يك ليوان آب جوش قرار دهند و پس از چند دقيقه اين نوشيدني را ميل كنند. عناب، تقويت كننده دستگاه گوارش است، مصرف آن به هضم غذا كمك می کند و در جلوگيري از نفخ موثر است. تحقيقات نشان داده که اين ميوه اثر محافظتي در برابر بيمار يهاي كبدي دارد و به بهبود كبد چرب نيز كمك مي كند.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.