رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه مارمالاد سیب

Loading the player...

امروز در خدمت شما هستیم با آموزش مارمالاد سیب.این روش پخت برای سایر مارمالادها نیز قابل استفاده است. مواد لازم: سیب پوست کنده و نگینی خرد شده- شکر: به میزان سیب( اگر سیب شیرین باشد میزان شکر را کمتر از میزان سیب می گیریم).- وانیل شکری: 1 قاشق چایخوری- پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری. ابتدا نصف شکر را روی سیبها می ریزیم تا سیبها آب بیندازند سپس سیبها را روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته و له شوند. تفاوت مارمالاد و مربا در این است که برای تهیه مارمالاد، مواد باید نرمتر و ریزتر و در آخر پخت، له شده باشند. بعد همزمان با سیبها بقیه شکر را هم اضافه می کنیم. بعد از این مرحله وانیل و پودر ژلاتین را هم که قبلا داخل آب حل کرده ایم به این مواد اضافه می کنیم( ژلاتین باعث می شود که مارمالاد ما کشدار و خوش طعم تر باشد و قوام بیاید) برای پخت مارمالاد و مربا نیازی به آب نیست و خودش آب می اندازد. مارمالاد ما که خوب پخته و له شد از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا سرد شود سپس در ظرفهای خشک و تمییزی که چرب هم نباشند می ریزیم. و در جای خنک نگهداری می کنیم این مارمالاد تا 2 ماه قابل نگهداری است.

رای شما
میانگین (7 آرا)
The average rating is 3.142857142857143 stars out of 5.