جهش تولید | شنبه، ۳ آبان ۱۳۹۹

طرز تهیه مارمالاد سیب

طرز تهیه مارمالاد سیب


Loading the player...

امروز در خدمت شما هستیم با آموزش مارمالاد سیب.این روش پخت برای سایر مارمالادها نیز قابل استفاده است. مواد لازم: سیب پوست کنده و نگینی خرد شده- شکر: به میزان سیب( اگر سیب شیرین باشد میزان شکر را کمتر از میزان سیب می گیریم).- وانیل شکری: 1 قاشق چایخوری- پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری. ابتدا نصف شکر را روی سیبها می ریزیم تا سیبها آب بیندازند سپس سیبها را روی حرارت ملایم می گذاریم تا پخته و له شوند. تفاوت مارمالاد و مربا در این است که برای تهیه مارمالاد، مواد باید نرمتر و ریزتر و در آخر پخت، له شده باشند. بعد همزمان با سیبها بقیه شکر را هم اضافه می کنیم. بعد از این مرحله وانیل و پودر ژلاتین را هم که قبلا داخل آب حل کرده ایم به این مواد اضافه می کنیم( ژلاتین باعث می شود که مارمالاد ما کشدار و خوش طعم تر باشد و قوام بیاید) برای پخت مارمالاد و مربا نیازی به آب نیست و خودش آب می اندازد. مارمالاد ما که خوب پخته و له شد از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا سرد شود سپس در ظرفهای خشک و تمییزی که چرب هم نباشند می ریزیم. و در جای خنک نگهداری می کنیم این مارمالاد تا 2 ماه قابل نگهداری است.

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (7 آرا)
The average rating is 3.142857142857143 stars out of 5.