رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی

Loading the player...

امروز با آموزش خورشت کدو حلوایی در خدمت شما هستیم. کدو حلوایی: نیم کیلو- گوشت خورشتی: نیم کیلو- پیاز نگینی سرخ شده: 3 قاشق غذاخوری- آلو : 1 پیمانه- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری- نعنا و جعفری ساطوری: 1 پیمانه- نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه خورشتی: از هر کدام 1 قاشق مربا خوری- روش تهیه این خورشت به این صورت است که ابتدا 2 قاشق روغن در قابلمه می ریزیم و پیاز و زردچوبه را همراه با گوشت چرخ شده به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .نصف ادویه جات را هم به گوشت اضافه می کنیم و بعد 3 تا 4 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا گوشتها کاملا پخته شوند. سپس مفدار کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم و کدوهای حلوایی را در آن تفت می دهیم تا شکل خود را حفظ کنند و تا آخر پخت در خورشت وا نروند. 1 قاشق غذاخوری رب همراه با جعفری و نعنا و نصف دیگر ادویه جات به آن اضافه می کنیم و سپس این مواد را به گوشتمان همراه با آلو اضافه می کنیم .حدود 15 تا 20 دقیقه طول می کشد تا خورشت ما جا بیفتد.

رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 5.0 stars out of 5.