رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه خورشت فسنجان بادمجان

Loading the player...

امروز خورشتی به شما آموزش می دهم که بسیار خوشمزه است .مواد اولیه آن عبارتند از: بادمجان: 4 عدد درسته و سرخ شده- گردوی آسیاب شده: 250 گرم- گوجه فرنگی پوست گرفته و نگینی شده:500 گرم – پیاز متوسط نگینی و سرخ شده:1 عدد- سیر رنده شده: 1 قاشق مربا خوری- رب انار: 1 قاشق سوپخوری- نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم- برای تهیه آن : ابتدا 1 قاشق غذا خوری روغن در ظرف می ریزیم و پیاز و سیر را در آن سرخ می کنیم سپس گردوی آسیاب شده را به آن اضافه می کنیم. در حدی تفت می دهیم که بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگ آن تغییر نکند. بعد گوجه ها و پس از آن فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک را اضافه می کنیم و در پایان در حدود 2 تا 3 لیوان آب اضافه می کنیم که به جای آب می توان از آب گوشت استفاده کرد که خوشمزه تر می شود همچنین کمی زردچوبه و زعفران نیز به آن اضافه می کنیم و در حدود نیم ساعت می گذاریم تا موادمان جا بیفتند سپس رب انار را اضافه می کنیم ترجیحا از رب انار ترش استفاده می کنیم چون این غذا با رب انار ترش خوشمزه تر است و خوب با خورشت مخلوط می کنیم بعد که رنگ خورشت تغییر کرد و رب خوب به خورد خورشتمان رفت بادمجانها را اضافه می کنیم و حدود 15 دقیقه الی 20 دقیقه می گذاریم تا خوب پخته شود و غذایمان جا بیفتد.

رای شما
میانگین (8 آرا)
The average rating is 3.25 stars out of 5.