رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه ترشی پیاز لقمه ای

Loading the player...

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز لقمه ای:پیاز: به تعداد دلخواه/ برگ کلم سفید: 1 پیمانه/ هویج: نصف پیمانه/ کرفس: نصف پیمانه/ نمک، سوسن عنبر، گلپر، سیاه دانه، آویشن: از هرکدام نصف قاشق مربا خوری/ سیر و فلفل: در صورت دلخواه/ لواشک در صورت دلخواه/ ابتدا کلم سفید، هویج و کرفس را میکس می کنیم و ادویه ها را نیز به آنها اضافه می کنیم و بعد مقدار خیلی کمی سرکه نیز به آنها اضافه می کنیم .سرکه در حدی اضافه می کنیم که مواد ما مانند سالاد شود و پس از آن پیازها را از وسط یک شیار عمیق می زنیم و به مدت 5 دقیقه در آب جوش می اندازیم تا باز شود و بعد برگهایش به راحتی از هم جدا می شود.سپس از مواد میانی در وسط برگهای پیاز می ریزیم و اگر مایل بودیم روی این مواد یک تکه لواشک نیز می گذاریم و لایه های پیاز را رول می کنیم و در یک ظرف مربع یا مستطیل شکل می چینیم و روی آنها حبه های سیر و تکه های درشت هویج قرار می دهیم و در پایان به روی این پیازها نمک و سرکه می ریزیم و تا یک هفته می گذاریم بماند.

رای شما
میانگین (2 آرا)
The average rating is 3.0 stars out of 5.