رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

طرز تهیه ترشی و شور گوجه مینیاتوری

Loading the player...

مواد لازم عبارتند از: گوجه مینیاتوری: 1 کیلو- فلفل سبز شیرین و تند: 100 گرم- مرزه و ترخون: 100 گرم- سرکه: 1 پیمانه- سیر : چند حبه- نمک: 1 پیمانه- آب: 17 تا 18 پیمانه- با تمام این مواد اگر میزان سرکه را بیشتر بگیریم می شود ترشی گوجه و اگر میزان آب را بیشتر بگیریم می شود شور گوجه.برای تهیه شور گوجه ابتدا گوجه ها را در ظرف می ریزیم. روی هر ردیف گوجه، چند برگ مرزه و ترخون فلفل سبز و سیر می ریزیم. سیرها را هم می توان ریز کرد و هم می توان به صورت درسته استفاده کرد.به ازای 1 لیوان آب، 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه می کنیم و به موادمان اضافه می کنیم و یک هفته می گذاریم بماند و پس از آن قابل استفاده می باشد. ماندگاری این شور گوجه ها 6 تا 7 ماه می باشد.

رای شما
میانگین (11 آرا)
The average rating is 3.6363636363636362 stars out of 5.