رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

طرز تهیه برشتوک نخودی

Loading the player...

برای امروز یک دسر در نظر گرفتم که به عنوان یک میان وعده هم می توان از آن استفاده کرد. مواد اولیه آن عبارتند از : پودر قند: 85 گرم- آرد نخودچی: 150 گرم- کره آب شده: 75 گرم- پودر هل: نصف قاشق چایخوری- شکلات تلخ آب شده: 100 گرم برای تهیه این دسر ابتدا آرد نخودچی را کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود سپس از روی حرارت بر می داریم و پودر قند را به همراه هل به آن اضافه می کنیم و بعد هم کره آب شده را اضافه می کنیم و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا موادمان یکدست شوند. اگر موادمان حالت چسبنده پیدا نکرد دوباره کمی کره آب شده به آن اضافه می کنیم. بعد موادمان را کنار می گذاریم و کمی شکلات آب شده را درون قالبهایمان می ریزیم و قالب را خوب تکان می دهیم تا شکلات در تمام شیارهای قالب فرو رود و قالب را به مدت ده دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا شکلات ما خودش را بگیرد . بهتر است از قالبهای تک نفره و کوچک استفاده کنیم که دسر ما نیازی به برش نداشته باشد چون شیرینی نخودچی زود خرد می شود بعد از ده دقیقه قالب را از یخچال بیرون می آوریم  و از مواد برشتوک درون قالبهایمان به روی شکلاتها می ریزیم و موادمان را فشار می دهیم تا پرس شوند و بعد که خنک شدند از قالب در می آوریم.

رای شما
میانگین (2 آرا)
The average rating is 1.5 stars out of 5.