رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه بابا غنوج

Loading the player...

مواد لازم: بادمجان متوسط پنج عدد، نصف پیمانه ارده، دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، یک قاشق چایخوری سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری نمک / طرز تهیه بابا غنوج: برای تهیه این غذا ابتدا با چنگال چند بار روی پوست بادمجان می زنیم تا سوراخهایی در آن ایجاد شود سپس بادمجانها را با پوست روی حرارت می گذاریم تا کبابی شوند و یا اینکه بادمجانها را از طول از وسط  برش می زنیم تا دونیمه شود و داخل آن را با چاقو برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم و داخل فر می گذاریم تا کبابی شود سپس از روی حرارت برمی داریم و بادمجانها را از پوست جدا می کنیم سپس بادمجانها را با نصف پیمانه ارده و دوقاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک خوب مخلوط می کنیم . غذای ما آماده است.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.