جهش تولید | چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۳۹۹

طرح نوروزی تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی درچهارمحال وبختیاری آغاز شد - نمایش محتوای خبر

 

 

طرح نوروزی تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی درچهارمحال وبختیاری آغاز شد

دقت لازم در هنگام خرید مواد غذایی

طرح نوروزی تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی درچهارمحال وبختیاری آغاز شد

به گزارش ایرنا، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری در آیین آغاز این طرح گفت: طرح تشدید نظارت نوروزی به مدت 20 روز و با مشارکت 171 اکیپ نظارتی اجرا می شود. سیدمحمود حسینی اظهار داشت: در این طرح 475 پزشک، دامپزشک و کارشناس نظارت بر بهداشت موادغذایی بر مراکز مختلف از جمله کشتارگاه ها، خودروهای حمل و نقل فرآورده های خام دامی، رستوران ها، طباخی ها و مراکز عرضه مرغ و ماهی و قصابی ها نظارت می کنند. وی به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید مواد خام دامی از جمله مرغ و گوشت به شرایط نگهداری، نوع و کیفیت بسته بندی محصول، تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی محصول، رنگ و بوی آن توجه کنند و از خرید گوشت های فاقد مهر و برچسب تایید دامپزشکی خودداری کنند. حسینی افزود: شهروندان در صورت مشاهده تخلف در مراکز عرضه مواد خام دامی از جمله قصابی ها و مراکز فروش مرغ و ماهی، رستوران ها و طباخی ها با سامانه 1512 و یا شماره 7-33339008 تماس گیرند.