رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

شیرینی پفکی گردویی

دانلود

مواد لازم عبارتند از: دو عدد زرده تخم مرغ، آرد سفید یک قاشق مربا خوری، پودر قند 45 گرم ، گردو نگینی شده یک پیمانه ، پودر هل یک قاشق چایخوری و وانیل . ابتدا زرده های تخم مرغ  را با پودر قند ترکیب می کنیم و با همزن می زنیم تا رنگ آن کرم شود و حالت کشسانی پیدا کند. سپس وانیل و آرد را به مواد اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم سپس هل را به ظرف اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم . در این مرحله گردو را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم . تمام گردو ها باید آغشته به مواد بشود . داخل سینی فر یک کاغذ روغنی می اندازیم . احتیاجی به چرب کردن نداریم. چون سایز شیرینی های خانگی کوچک است با قاشق مربا خوری از مواد بر می داریم و درون سینی قرار می دهیم.  بین شیرینی ها باید دو سانت فاصله باشد.فر را با دمای 100درجه از قبل گرم می کنیم و شیرینی را 10 دقیقه در فر قرار می دهیم .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.