رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

شیرینی نان خامه ای

Loading the player...

دانلود

مواد لازم برای تهیه نان خامه ای عبارتند از: آرد400 گرم، تخم مرغ10 عدد، روغن مایع یک لیوان، آب جوش 2لیوان، بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آب، و روغن و آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا خمیر سفت و یک دست شود وقتی خمیر به ظرف شما نچسبید آماده است. خمیر را در مخلوط کن ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 150 درجه به مدت 30- 35 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. بعد از پخت 20 دقیقه به نان ها فرصت می دهیم تا خنک شوند حالا نان ها را به وسیله قیف با خامه آماده پر می کنیم.

Pastry Cream bread

Water, and oil, flour and baking powder mixed and  put the pan over medium heat stove until the dough is firm and smooth

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.