رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

شلیل

Loading the player...

دانلود

شليل از خانواده هلو است. این میوه، سرشار از ويتامين هاي C و A ، كم کالري و فاقد چربي است. مواد قندي و نشاسته اي آن به آساني هضم ميشود. تحقيقات نشان داده فيتوكمیکالهاي موجود در شليل، در پيشگيري از بروز بسياري از بيماريهاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيمار يهاي قلبي- عروقي تأثير دارد. اين ميوه، منبعي بسيار غني از بتاكاروتن است. بتاكاروتن به سبب داشتن خاصيت آنتي اكسيداني بسيارنيرومند، ميزان سطح ايمني بدن را ارتقا میدهد و از بروز بسياري از بيماريها جلوگيري ميكند. فيبر زياد اين ميوه نيز بسيار چشمگیر و در كنترل قندخون موثر است. اين ميوه داراي ترکیبات فيتوكمیکال مانند ليکوپن و لوتئين است و خوردن آن، خطر ابتلا به بيماريهاي حاد مانند بيمار يهاي قلبي و عروقي، بيمار يهاي چشمي مانند دژنراسيون ماكولا یا حتي سرطان را بهطور چشمگيري كاهش میدهد. شليل حاوي 4 درصد ويتامين 15 ، A درصد ويتامين C است و 2 درصد آهن نياز روزانه را تأمين ميكند و منبع خوبي از فيبر و پتاسيم است كه هر دو اينها براي سلامتي سودمند است. فيبرهايي كه در شليل، يافت ميشود، نقش مهمي درسلامتي كولون دارند. پتاسيم آن نيز موجب افزايش شادابي وتحرك در فرد ميشود، فشار خون بالا را كنترل ميكند و خطر ابتلا به سكته مغزي را كاهش ميدهد. از خواص شليل ميتوان به افزايش جذب آهن موجود در غذا اشاره كرد.

Shalil

Nectarine Peach's family. The fruit, rich in vitamins C and A, low in calories and no fat. It is easily digested sugars and starch

 

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.