جهش تولید | پنج‌شنبه، ۸ آبان ۱۳۹۹

شلغم

شلغم


Loading the player...

دانلود

شلغم، گياهي با برگ های ناصاف و بریدگی های زياد به رنگ سبز و سفيد است که ريشه آن غده ای و به شكل گرد با لکه های بنفش است. شلغم حاوي پتاسيم، كلسيم، فسفر، آهن، مس، سديم و ويتامين ث و ويتامين ب و كربوهيدرات است. همچنین خاصيت ضدعفوني قوي و میکروب كش دارد، به همين جهت در درمان سرماخوردگي و بيماريهاي عفوني و ويروسي تأثیر زيادي دارد. شلغم داراي مواد سازنده خون و حاوي مقدار زيادي آهن و مس است كه موجب افزايش هموگلوبين خون ميشود.شلغم مقوي و اشتهاآور است، سرفه را تسکین میدهد و براي بهبود بیماریهای تنفسي، آسم و برونشيت و گلو درد مفيد است. به علت داشتن مقادير بالاي ويتامين ب، براي درمان كم خوني بسيار خوب است. همچنين به علت داشتن يد فراوان، ترشحات غده تيروئيد را تنظيم میکند.سرشارا ز آنتي اكسيدان بوده كه بر اساس تحقيقات انجام شده مصرف آنتي اكسيدانها از بروز بسياري از انواع سرطانها جلوگيري میکنند. یک شلغم مطلوب بايد کاملاً توپر باشد و پوك نباشد. بنابراين اگر وسط آن شل باشد و با فشار انگشت فرو برود، پلاسيده و مانده است و نبايد مصرف شود. پوست خارجي شلغم بايد براق و شفاف باشد.شلغم هاي كوچكتر، مزه مطلوبتري دارند. سعي كنيد در فصل زمستان براي پيشگيري از سرماخوردگي و بیماریهای تنفسي دست كم چندبار در هفته شلغم بخوريد. شلغم را میتوان براي صبحانه نیز میل کرد. بهترين شيوه براي تهيه شلغم كه ويتامين و خواص درماني آن حفظ شود، بخارپز كردن آن است. البته شلغم خام، خواص بيشتري از شلغم پخته دارد، اما هضم آن آسان نيست و مصرف آن به ويژه برای اشخاصي كه مشكل معده دارند، توصيه نمیشود. از آنجا كه شلغم نفاخ و دیرهضم است بهتر است آن را با آويشن يا زيره مصرف كرد.

Turnip

Turnips contain potassium, calcium, phosphorus, iron, copper, sodium and vitamin C and B vitamins and carbohydrates and has strong antiseptic properties therefore, in the treatment of colds and viral and  infectious diseases affect

آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.