حمایت از کالای ایرانی | جمعه، ۲۶ مرداد ۱۳۹۷

شام و سحری در ماه رمضان

Loading the player...

سحری یكی از وعده های غذایی اصلی در ماه مبارك رمضان است و بسیاری از پزشكان و متخصصان تاكید ویژه ای بر خوردن سحری دارند و برای این وعده غذایی بهتر است غذاهای حاوی قندها یا كربو هیدرات های پیچیده، میوه، سبزی و آب كافی مصرف شود زیرا كربوهیدرات های پیچیده دیرهضم هستند بنابراین احساس گرسنگی كمتری در طول روز ایجاد می شود كه شامل برنج، مرغ، ماهی، سویا،‌ گوشت، تخم مرغ، میوه تازه و سبزی می شوند. افراد باید هنگام سحر از مصرف غذاهای سرخ شده، چرب، ادویه دار و حاوی قند زیاد خودداری كرده و از خوردن مواد غذایی در حجم زیاد بپرهیزند. همچنین از نوشیدن چای زیاد اجتناب كنند، زیرا كافئین موجود در چای، باعث دفع مقادیر زیادی آب و نمك های معدنی مورد نیاز بدن می شود.

1.وعده سحری، معادل ناهاری است كه در روزهای عادی می‌‌خوردید؛ یعنی انواع غذاهای برنجی را می‌توانید در این وعده بگنجانید.

 2.می‌توانید 10 تا 12 قاشق غذاخوری برنج پخته (البته كمی ‌چرب‌شده با روغن زیتون یا روغن كانولا) را همراه انواع خورش‌های سنتی در این وعده میل كنید. 3.خوردن سالاد در این وعده، بخشی از آب مورد نیاز بدنتان را تامین خواهد كرد و البته بهتر است که چاشنی آن، آبلیموی تازه یا سركه بالزامیك و روغن زیتون باشد.

 4.اگر جزو آنهایی هستید كه در این وعده اشتهای كمی دارند، بهتر است حجم مختصری از غذاهای پركالری و البته مغذی را برای این وعده انتخاب كنید؛ مانند حلیمی ‌كه با كمی ‌كره و دارچین طعم‌دار شده است.

5.خوردن مخلوط میوه‌های فصل با لبنیاتی مانند شیر و ماست یکی از گزینه‌های مناسب برای شروع این وعده است تا اشتهایتان برای خوردن سحری بیشتر شود.

 6.مصرف نوشابه‌های گازدار و غذاهای شور و پرادویه‌ای مانند انواع فست‌فودها را در این وعده به کلی فراموش کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید. 7.بهترین نوشیدنی برای جلوگیری از تشنگی در طول روز‌های روزه‌داری، آب است که البته می‌توانید آن را با كمی ‌آبلیموی تازه طعم‌دار كنید.

 8.از مصرف سیر، پیاز و حتی سبزی خوردن در این وعده بپرهیزید تا بوی دهانتان برای اطرافیان، آزاردهنده نباشد.