رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

سوپ قارچ با شیر

Loading the player...

دانلود

برای درست کردن سوپ قارچ با شیر ما به این مواد احتیاج داریم: شیر 1 لیوان، جو پرک یک و نیم  لیوان، قارچ خرد شده 150 گرم، هویج رنده شده2 عدد، آب گوشت یا آب مرغ به مقدار لازم ، پیازچه حلقه شده 200گرم، آبلیمو یک تا دو قاشق غذاخوری و نمک و زردچوبه به مقدار لازم. برای پخت جو به مقداری آب احتیاج داریم. جو پرک شده را به همراه آب و آب گوشت یا مرغ در ظرف ریخته روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا جو اندکی نرم شود.( برای تهیه آب گوشت به این شیوه عمل می کنیم استخوان ها یی را که از قصابی تهیه کرده ایم به همراه پیاز و زردچوبه روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا مواد استخوان وارد آب شود برای آب مرغ نیز به این شیوه عمل می کنیم). وقتی جو در آب پخت و قوام لازم را پیدا کرد نوبت به هویج رنده شده می رسد بعد از اینکه هویج چند قل خورد سپس پیازچه های حلقه شده و قارچ را به مواد اضافه می کنیم و صبر می کنیم قارچ نرم شود. برای اینکه قارچ ها در سوپ سیاه نشود بلافاصله آبلیمو را اضافه می کنیم. برای طعم و رنگ غذا نمک و زرد چوبه را اضافه می کنیم ده تا پانزده دقیقه به غذا مهلت می دهیم تا پخته شود. ده دقیقه قبل از اینکه غذا را سرو کنیم شیر را به سوپ اضافه می کنیم

Mushroom soup with milk

For baking mushroom soup with milk  Oatmeal with meat water or chicken water in a dish with and water is poured on the heat put

رای شما
میانگین (3 آرا)
The average rating is 3.3333333333333335 stars out of 5.