رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

سبزی آرایی (پیازچه)

Loading the player...

امروز در خدمتتان هستم با آموزش میوه آرایی و سبزی آرایی. در ابتدا برای اینکار به یک چاقوی خوب و یک پوست کن نیاز داریم ابتدا یک برش به اضافه و یک ضربدر در انتهای پیازچه می زنیم و بعد به طول 2 سانت ، آن را از ساقه جدا می کنیم و بعد مجددا روی ادامه ساقه را یک علامت به اضافه و ضربدر می زنیم  و در آب سرد می گذاریم تا بافتشان محکم شود و روی ادامه ساقه هم برشهای نامنظم طبق تصویر می زنیم و در آب می اندازیم بعد برای اینکه آنها را در کنار ظرف غذا یا به عنوان گل در گلدان حکاکی شده کدو قرار دهیم به سیم شماره 7 و گاترین احتیاج داریم و بعد سیمها را در پیازچه می زنیم و مانند گل مریم می پیچیم در ابتدای کار پیازچه های سبز رنگ را می پیچیم و بعد پیازچه های سفید رنگ را.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.