رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

زرشک و مبارزه با عفونتها

Loading the player...

میوه گیاه زرشك، قرمزرنگ، گوشتی و دارای طعمی ترش است. دراین گیاه، آلكالوئیدهای بربرین، اكسیاكانتین و بربامین وجود دارد. آلکالوئیدها خواص آنتی بیوتیكی ،ضدباکتری و ضدعفونت دارند و سبب تحریك بخش هایی از سیستم ایمنی بدن میشوند. برای پی بردن به این اثر، قطر های زرشك را روی زبان خود بگذارید، خواهید دید دهان شما آبكی میشود. به گفته كارشناسان طب گیاهی، آبکی شدن دهان سبب میشود كه بدن بتواند با عفونت مبارزه كند. انواع عفونتهایی كه زرشك میتواند در درمان آ نها مؤثر واقع شود عفونت گلو، مجاری ادراری، مجاری معده ای و روده ای، ریه ها، عفونتهای مخمری و اسهال است. زرشك گونه های مختلفی دارد كه مهمترین آ نها زرشك بی هسته و زرشك هسته دار است. پزشکان مصرف زرشك به صورت دو گرم در طول روز و به مدت سه بار را توصیه میکنند به گفته متخصصان طب سنتی، از پوست، ریشه و ساقه زرشك در درمان ناراحتی های كلیوی و دفع سنگهای ادراری استفاده میشود. از پوست گیاه زرشك نیز برای مشكلات جریان خون استفاده میشود. زرشک تقویت ک‌ننده قلب و كبد نیز هست.از آنجا که زرشک خواص بسیار مفیدی برای بدن و به خصوص پوست دارد، مصرف آن در مدت زمانی نه چندان زیاد به بهبود آکنه های پوستی کمک میکند. گفتنی است استفاده دارویی از این گیاه باعث شده تا زرشک در شکل چای، کپسول، عصاره ها، مایع یا تنتورها یا پماد موضعی نیز عرضه شود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.