رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

روغن گشنیز

Loading the player...

روغن گشنیز از مسمومیت های غذایی جلوگیری می کند. فقط مقدار کمی از روغن گشنیز موجب از بین رفتن باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها می شود. تحقیقات محققان پرتقالی که در مجله  میکروبیولوژی پزشکی Journal of Medical Microbiology چاپ شده ، نشان می دهد روغن گشنیز برای رفع مسمومیت های غذایی موثر است و حتی به مبارزه با میکروب  مقاوم دربرابر آنتی بیوتیک ها نیز کمک می کند. روغن گشنیز روی 12 نوع باکتری موثر است، بویژه روی باکتری های غذایی موسوم به اشیریشیا کولی (یا همان ای کولای) و ابر میکروبی موسوم به ام.آر.اس.ای MRSA، استافیلوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین ، تاثیر دارد. روغن گشنیز از رشد برخی میکروب ها جلوگیری می کند و برخی دیگر ازانواع میکروب ها را از بین می برد. حل کردن باکتری ها در مقدار بسیار کمی از روغن گشنیز موجب توقف رشد آنها می شود. روغن گشنیز غشایی را که اطراف باکتری ها را فراگرفته است از بین می برد و اعمال حیاتی این سلول ها مانند تنفس را قطع می کند.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.