رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

روغن زنجبیل

Loading the player...

زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از ۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده است. از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند . روغن روغن زنجبیل زنجبیل از ریشه زنجبیل تازه بدست می‌آید و طعم تند و سوزان دارد و بیشتر خواص مفید زنجبیل به خاطر وجود این ترکیب است. روغن زنجبیل علاوه بر خواص دارویی منحصر بفرد ویژه ای که در درمان بسیاری از بیماریها دارد، در تهیه انواع مواد غذایی و نوشیدنی نیز استفاده میشود . زنجبیل خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است، کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده اند. ریشه این گیاه در درمان سرگیجه، تعریق، هوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود. این گیاه همچنین گلودرد ، سردردها ، پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت وتب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند . مشخصات روغن زنجبیل:  روغن زنجبیل روغنی است با رنگ طلائی متمایل به مسی با طعم مطبوع زنجبیل . . روش مصرف روغن زنجبیل : . ماساژ دادن عضله با روغن زنجبیل گرفتگی، کمردرد و پیچ خوردگی را درمان می کند . در تهیه انواع مواد غذایی و نوشیدنی نیز استفاده میشود . مضرات روغن زنجبیل : . اگر از سنگ صفرا رنج می برید، از مصرف زنجبیل بپرهیزید. هر چند که مصرف زنجبیل معمولاً فاقد عوارض جانبی است، اما مصرف بیش از حد آن می تواند سبب گرمازدگی جزیی گردد. در کودکان زیر دو سال نباید استفاده شود. مصرف زیاد زنجبیل موجب سوزش سردل می شود - افرادی که سنگ کلیه دارند، باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک خود مشورت نمایند- اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، زنجبیل نخورید - مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل نماید – مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی باید در حد متعادل باشد . - مصرف زیاد زنجبیل ممکن است باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی گردد .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.