رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

رب نارنج

Loading the player...

یکی از اين میوه ها که علاوه بر اینکه یک چاشنی خوشمزه برای ترشی غذا هاست بلکه یک مرحم ضد زخم -ضد انگل و ضد میکروب میباشد و در گذشته دارویی موثر برای درمان و واکسنی مطلوب برای پیشگیری برخی بیماری ها بوده است  نارنج است . برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم. سپس نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوه‌گیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطری‌های تمیز و خشک منتقل می‌کنیم.

رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 2.0 stars out of 5.