رونق تولید ملی | جمعه، ۲۹ شهریور ۱۳۹۸
« بازگشت

رابطه نوشیدنی های تگری با دیابت

Loading the player...

شما هم عاشق آب یا نوشیدنی های تگری هستید؟ بهتر است کمی در عاداتتان تجدید نظر کنید؛ به این دلیل که نتایج یک پژوهش نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های خیلی خنک ، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. به عقیده محققان، سرما بر روی پرزهای چشایی ما تاثیر می گذارد و مصرف زیاد آب یا نوشیدنی های تگری حساسیت پرزهای چشایی را به طعم شیرین کاهش می دهد؛ به همین دلیل، میل به خوردن  مواد غذایی شیرین بیشتر می شود. برای رسیدن به این نتایج محققان از شرکت کننده های پژوهش خواستند که آب  با دمای مختلف بنوشند و سپس یک ماده غذایی شیرین مانند شکلات و نیز مواد غذایی شورمانند پنیر مصرف کنند. محققان مشاهده کردند افرادی که آب خیلی خنک می نوشند، طعم شیرین شکلات را کمتر احساس می کنند اما نوشیدن آب خنک تاثیری در دریافت طعم شور ندارد و در نهایت به عقیده محققان مصرف نوشیدنی های خنک، خطر ابتلا به دیابت و همچنین چاقی مفرط را افزایش می دهد.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.