رونق تولید ملی | جمعه، ۲۹ شهریور ۱۳۹۸
« بازگشت

رابطه سماق و اسید اوریک خون

Loading the player...

سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است و استفاده از آن موجب تقویت دستگاه گوارش می شود. استفاده از سماق موجب تقویت دستگاه گوارش و کبد می شود و از سوء هاضمه، تورم معده والتهاب دردستگاه گوارش جلوگیری می کند. سماق دارای خاصیت سم زدایی وضد التهاب برای کبد است در موارد تهوع، استفراغ واسهال به خصوص اسهال خونی بسیارموثر است. این ماده خوراکی دارای اثرات ضد میکربی است و به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن عمل می کند. علاوه بر این در متون پزشکی قدیم از سماق به عنوان کاهش دهنده اسیداوریک یاد شده است به همین دلیل از قدیم  سماق را به همراه کباب استفاده می کردند که برای بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کا هش دهد. خوردن مرتب سماق برای مبتلایان به دیابت و همچنین برای برطرف کردن بی اشتهایی، تب، روماتیسم و نقرس مفید است. سماق همچنین کاهش دهنده قند خون است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که سماق از طریق آنزیم آلفا آمیلاز، قند خون را کاهش می دهد. آنزیم آلفا آمیلازقند های سنگین را تبدیل به قندهای ساده می کند. سماق اثر ضد میکروبی قوی ای بر روی تعداد زیادی از میکروارگانیسم های خطرناک و بیماری زا دارد و می تواند مانند آنتی بیوتیک عمل کند.

رای شما
میانگین (6 آرا)
The average rating is 3.8333333333333335 stars out of 5.