رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

دسر کارامل

Loading the player...

دانلود

انواع دسرها زینت بخش سفره های ما در مهمانی ها و جشن ها می باشند که  یکی ازانها دسر کارامل می باشد . برای تهیه این دسر به ترکیب شکر سفید و قهوه ای 350گرم ، ژلاتین 30 گرم، 2 عدد زرده تخم مرغ  که با آب جوشیده شده مخلوط شده است، وانیل به مقدار لازم  و شیر 3 لیوان احتیاج داریم

ابتدا شکر را با پودر ژلاتین مخلوط می کنیم شیرجوشیده شده  را اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم وانیل و تخم مرغ را اضافه می کنیم  و به مدت یک دقیقه به آرامی مخلوط می کنیم . حتما باید یک دقیقه مواد را مخلوط کنیم . قبل از اینکه مواد را در قالب بریزیم کف قالب شکر مایع می ریزیم و در تمام نقاط قالب پخش می کنیم شکر مایع رنگ زیبایی به دسر ما می دهد و به جدا شدن دسر از ظرف کمک می کند. کارامل را حداقل 12 ساعت باید در یخچال قرار دهیم . بعد از 12 ساعت با نوک انگشت لبه های کارامل را فشار می دهیم تا از قالب جدا بشود سپس ظرف مورد نظر را روی قالب قرار می دهیم و با یک حرکت کارامل را جدا می کنیم می توانیم دسر را با میوه های فصل تزیین کنیم

Caramel Dessert

Desserts adorn our tablecloths at parties and celebrations are one of which is caramel dessert. To prepare this dessert in the form need, gelatin, egg yolk, vanilla and milk

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.