رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

خوش طعم کردن سبزی ها

Loading the player...

بهتر است بعضی از سبزی ها مانند هویج ،گل کلم،پیاز و گوجه فرنگی را اصلا نپزید. چون این سبزی ها بصورت خام خوشمزه تر هستند. شما می توانید آنها را قطعه قطعه کرده و با کمی آبلیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست،می توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسانتر شود. هیچ طعم دهنده ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار کمی نمک نمی تواند سبزی های شما را خوش طعم کند. افزودن کمی کره ،روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی های پخته هم می تواند طعم فوق العاده ای به آنها ببخشد.هرگز به سبزی هایی که قرار است پخته شوند ،آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید.این کار باعث تلخ و بد بو شدن آنها می شود. شما می توانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی ها اضافه کنید. برای اینکه ویتامین ها ،شکل و بافت سبزی ها از دست نروند وبی طعم نشوند، بهتر است به جای آب پز کردن یا جوشاندن آنها ،از روش بخار پز استفاده کنید. ذرت،نخود فرنگی،باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشودو ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن،افزودن کمی کره،نمک و آویشن می تواند طعم این سبزی ها را بسیار مطلوب تر کند.اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب زمینی پخته شده، طعم فوق العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می دهد. پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش طعم شدن این سبزی ها می شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.