رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

خوش طعم کردن برنج

Loading the player...

اگر می خواهید برنج آبکش سفید درست کنید ،بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. اینطوری هم برنجتان خوش طعم می شود و هم رنگ نمی گیرد. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیا پلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند،از گوجه فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.همیشه اضافه کردن روغن زیتون ،روغن کنجد و کره به برنج می تواند طعم بهتری به آن بدهد.اگر می خواهید ته چین درست کنید ،داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن ،به برنجتان زعفران اضافه کنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود. اگر عادت دارید برنج مهمانی را از یکی دو روز قبل خیس کنید،حتما داخل آب آن چند عدد دانه هل،برگ بو،برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش طعم تری را جلوی مهمان هایتان بگذارید.

رای شما
میانگین (1 رای)
The average rating is 4.0 stars out of 5.