رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

خوراک عدسی

Loading the player...

برای تهیه عدسی به دو لیوان عدس ( پاک کرده ) دو قاشق غذاخوری روغن، یک عدد پیاز متوسط، نمک و فلفل و دو قاشق رب گوجه فرنگی نیاز دارید. ابتدا عدس را به مدت یک شبانه روز بخیسانید و آب آن را دور بریزید. این کار باعث می شود که نفخ آوری عدس کمتر شود. سپس عدس را با کمی آب و روغن ( اگر آب گوشت باشد بهتر است ) بپزید. در حین پخته شدن عدس می توانید پیازداغ را تهیه کنید. پس از اینکه عدس نرم شد، پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید و کمی صبر کنید تا جا بیافتد. خب عدسی آماده است و می توانید آن را در ظرف بکشید .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.