جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۹۹

خودداری از عرضه کالاهای آسیب‌رسان به سلامت افراد در شهرکرد - نمایش محتوای خبر

 

 

خودداری از عرضه کالاهای آسیب‌رسان به سلامت افراد در شهرکرد

لزوم تأمین امنیت غذایی دانش‌آموزان

خودداری از عرضه کالاهای آسیب‌رسان به سلامت افراد در شهرکرد

حمید ملک پوردهکردی در نشست کمیته سلامت و امنیت غذایی شهرستان شهرکرد اظهار کرد: مردم نباید از کالاهای آسیب‌رسان استفاده کنند و لازم است از کالاهایی که به سلامت آن‌ها کمک می‌کند استفاده شود و باید از عرضه کالاهایی که به سلامت آسیب می‌رساند خودداری شود.فرماندار شهرستان شهرکرد بیان داشت: آب آشامیدنی از مهم‌ترین مسائل مربوط به سلامت است و میزان کدورت آب شهرستان شهرکرد به دلیل انتقال آب از شهرستان کوهرنگ در بعضی از فصول سال افزایش می‌یابد که یکی از مسائل مهم حوزه سلامت و امنیت غذایی است. وی با اشاره به اینکه باید اقدامات لازم از سوی آب و فاضلاب صورت گیرد افزود: باید از عوامل کنترلی به ویژه در زمینه تصفیه آب استفاده شود.ملک پور دهکردی با اشاره به نحوه توزیع نان در سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های مختلف عنوان کرد: لازم است همه فروشگاه‌ها نان بسته‌بندی شده که دارای برچسب، تاریخ تولید و کد بهداشتی است توزیع کنند. فرماندار شهرستان شهرکرد خاطرنشان کرد: از مردم دعوت می‌شود از نان بسته‌بندی شده و دارای مشخصات استفاده کنند و از نان‌های فله‌ای به دلیل اینکه ضوابط بهداشتی در مورد آن‌ها رعایت نشده استفاده نکنند. وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس تصریح کرد: آموزش و پرورش باید در زمینه توزیع کالاهای سالم و بهداشتی در راستای تأمین امنیت غذایی دانش‌آموزان اهتمام لازم را داشته باشد و از عرضه کالاهایی که به سلامت دانش‌آموزان آسیب می‌رساند خودداری شود و تنها کالاهایی در مدارس توزیع شود که به سلامت دانش‌آموزان کمک می‌کند. ملک پوردهکردی از تجمیع واحدهای صنفی در شهرستان شهرکرد خبر داد و تشریح کرد: تجمیع واحدهای صنفی به ویژه بازارچه ماهی و مرغ‌فروشان در خارج از شهر اقدام شایسته‌‌‌ای است و به سلامت و بهداشت شهر کمک شایانی می‌کند.