رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

خواص ریواس

Loading the player...

دانلود

ريواس از گياهان اصيل و قدیم ايراني به حساب ميآيد. ظاهر آن شبيه به كرفس اما صورتي رنگ و طعم آن ترش و شيرين يا ملس است. ريواس، هم مصرف دارويي و هم مصرف خوراكي دارد. ريواس داراي برخي عناصر مانند پتاسيم و كلسيم است و از نظر ويتامين ها نيز تا حدودي غني است. ريواس به عنوان فعال كننده عملكرد دستگاه گوارش، ناقل نمك هاي صفراوي و محرك ترشح كبد شناخته شده است. اين گياه سبب افزايش ترشح معده و تحركي آن ميشود. علاوه بر اين، با تحریک ترشح نمك هاي صفراوي از كبد، به تنظيم جذب چربي از روده كمك ميكند. ريواس اثر ملين دارد و اشتهاآور است. فيبر و پتاسيم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا ميبرد و باعث كاهش وزن مي گردد.عاوه براينها، ريواس به كاهش حالت تهوع و درمان اسهال هاي صفراوي(با مزاج گرم) كمك ميكند. هنگام خريد، ساقه هاي جوان و ترد ريواس را انتخاب كنيد. براي آماده سازي آن نيز بايد ريواس را پوست بکنید، خرد كنيد و بشوييد. بهتر است بيشتر از قسمت هاي ترد، نازك و روشن ريواس استفاده كنيد زيرا قسمت هاي سبز و تيره تر آن كمي به طعم تلخي ميزند. توجه داشته باشيد كه ريواس را نبايد بيشتر از 1 تا 3 روز در يخچال نگهداري كنيد. مصرف متعادل اين گياه نه تنها خطري ندارد بلكه خواص بسيار زيادي را هم به بدن مي رساند. زنان باردار، مبتلايان به سنگ كليه، ناراحتي هاي مثانه، درد سينه و سرفه بهتر است قبل از خوردن ريواس با پزشك خود مشورت کنند.

Rivas properties

Rivas plants is considered noble and ancient Iranian and the flavor is sour and sweet or sour. Rivas has some elements such as potassium and calcium, the vitamin is also somewhat rich.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.