رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

خواص خرمالو

Loading the player...

دانلود

خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین ب1،ب2و ب3و ویتامینc است. مصرف مرتب غذاهای سرشار از ویتامین cبه بدن در توسعه مقاومت در برابر عوامل عفونی، پاک کردن سموم و رادیکال های آزاد کمک می کند. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، منیزیم، پتاسیم، منگنز، روی و مس و فسفر راداراست. آهن و مس برای تولید سلول های قرمز خون مورد نیاز است. خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است و به همین دلیل مصرف آن برای فشار خونی ها مفید است. پتاسیم و منیزیم آن برای کنترل کلسترول بالا موثر است. کلسیم آن در رشد و نمو کودکان نقش مهمی دارد. مصرف خرمالو مانع از چسبندگی پلاکت های خونی و لختگی خون می شود. پس مصرف آن برای افراد مبتلا به بیماری قلبی یا افرادی که در معرض این خطر قرار دارند مفید است. خرمالو حاوی فلاونوئیدهای مهمی است که خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی (جلوگیری ازخونریزی از عروق خونی کوچک)دارد. خرمالو دارای مقادیر زیادی آب است. بنابراین مصرف این میوه پاییزی برای افراد دچار سنگ کلیه و سنگ مثانه مفید است. گفتنی است که خرمالو خواص زیادی دارد اما خوردن آن بیش از یک تا دو عدد در روز توصیه نمی شود چرا که میوه ای شیرین و پر کالری است و یک عدد درشت آن حدود 80کیلو کالری انرژی دارد و افراط در مصرف آن موجب افزایش وزن می شود

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.