رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

خواص جوی دو سر

Loading the player...

دانلود

جوی دو سر منبع خوبی از کربوهیدرات ها، فیبر محلول، پروتئین، ویتامینB،E، مواد معدنی، انتی اکسیدان ها، کلسیم، منگنز، منیزیم، آهن، روی اسید فولیک، فسفر، پتاسیم و سدیم است. یک نوع فیبر ان محلول است که کلسترول را احاطه کرده و قبل از جذب آن در گردش خون، آن را دور می کند که این پدیده در نهایت به کاهش LDL یا همان کلسترول بد خون منجر می شود. نوع دیگری از فیبر موجود در جوی دو سر بتاگلوکان است که کلسترول را کاهش می دهدو واکنش سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد. امروزه تحقیقات زیادی در خصوص نقش بتاگلوکان در جلوگیری از انواع سرطان انجام شده است و مشخص شده است که این ماده دارای اثر آنتی تومورال بسیار قوی است. هم چنین ثابت شده است این ماده خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی نیز دارد. گفتنی است جو دو سر منبع خوبی  از انرژی پروتئین و چربی برای کودکان است. به منظور مقایسه تاثیر نان جو دو سر واقعی با نان جو رژیمی پژوهشی بر مراجعان به انجمن دیابت ایران انجام گرفت. نتایج نشان داد که هر دو در بهبود شاخص های تن سنجی و متابولیکی موثر هستند اما اثرات سودمند نان جو دو سر در کاهش قند خون و کلسترول به مراتب بیشتر است. بررسی های دیگر نیز نشان داده، کسانی که برای صبحانه از جوی دو سر استفاده می کنند احساس سیری شان تا صرف نهار بیشتر است. و در مقایسه با بقیه در هنگام ناهار 31 درصد کمتر کالری دریافت می کنند. از آثار دیگر جوی دو سر، اثر کاهندگی بر اسید اوریک خون است. چای تهیه شده از جوی دو سر، آرام بخش، مسکن و در تسکین آرترز و روماتیسم موثر است. به گفته متخصصان تغذیه بهتر است تاحد امکان از کربو هیدرات های کامل و غیر تصفیه شده مانند نان تهیه شده از آرد سبوس دار نسبت به مواد غذایی با کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان شیر مال ،قند سفید و برنج سفید استفاده کرد، زیرا با وجود آنکه کربوهیدرات های تصفیه شده انرژی را افزایش می دهند اما باعث سیری نمی شوند و همچنین قند خون را  به سرعت بالا می برند

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.