رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

خواص آناناس

Loading the player...

دانلود

آناناس،میوه ای سرشار از ویتامین های C ،A ،گروه B،اسید سیتریک،اسید مالیک،کلسیم،فسفر،منیزیم،پتاسیم،سدیم ومنگنز و ترکیبی مؤثربه نام برولین است.  برملین کمپلکس استانداردی از پروتئین هاست که از ساقه اناناس استخراج شده وبرای کاهش اِدِم،التهاب و درداستفاده می شود. بر اساس نتایج حاصل از تحقیقات علمی،تأثیراین آنزیم در بهبود علائم آرتریت ومشکلات قلبی  ویا حتی سرما خوردگی ساده،شگفت آور است.همچنین برملین موجود دراناناس،باعث رفع تورم هاوکبودی موضعی میشود.  نتایج بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد که بروملین می تواند از رشد تومرهای سرطانی جلوگیری کند.  به عقیده متخصصان،مصرف آناناس سرشار از انتی اکسیدان است وخوردن روزانه دوحلقه کوچک از آن،روند پیری را به تأخیرمی اندازد. ویتامین Cموجود در آناناس علاوه بر تأثیر درجوان نگه داشتن سلول ها باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از بروز ابتلابه سرطان می شود.آناناس سرشار از پتاسیم وپکتین است که درکاهش فشارخون درافراد مبتلا به فشارخون بالا نقش بسزایی دارد. مقادیرفیبر زیاد در این میوه باعث پرشدن حجم معده و احساس سیری درمدت طولانی تری از روزمی شود. علاوه بر این با تأثیری که بر روی نوسانات قند خون دارد مانع از افت قندخون درافرادی که رِژیم غذایی کاهش وزن دارند، می شود. ازاب اناناس میتوان به عنوان نرم کننده غذاهای مختلف نظیرگوشت استفاده کرد، مصرف ان درهضم غذا نیز تأثیر شایانی دارد.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.