رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

خواص ازگیل

Loading the player...

دانلود

ازگيل، ميوه درختي است كه در اواخر پاييز و اوايل زمستان ميرسد. اين ميوه سرشار از مواد مغذي مانند پتاسيم، منيزيم،منگنز، روي و آهن است و ميوه اي بسيار سخت و اسيدي است و تا زماني كه خوب رسيده نشود قابل خوردن نيست. گوشت ازگيل پس از رسيدن از رنگ سفيد به قهوه اي تغييرمي یابد و كاملاً نرم و شيرين ميشود و به آن خرماي گيلان نيزميگويند. ازگيل را به صورت خام به عنوان ميوه اي لذيذ، مطبوع و تقويت كننده مصرف ميكنند. از این میوه برای تهيه شربت و كنسرو نيز استفاده ميشود.اين ميوه به سرعت فاسد میشود و سرشار از پكتين است.به همين علت براي تهيه انواع ژله، مارمالاد و مربا مناسب است.ازگيل از جمله ميوه هايي است كه سرشار از پتاسيم است. بههمين علت براي افرادي كه مبتلا به فشارخون بالا هستند مناسب است. ازگيل، روي، منگنز، آهن، فسفر، منيزيم، كلسيم و پتاسيم دارد. ازگيل هیچ گونه چربي اشباع و كلسترول ندارد و داراي ويتامين هاي A ، B1 و ويتامين B2، C و اسيد چرب مانند استئاریک اسيد، پالمتیک اسيد، لينولئیک اسيد واولئیک اسيد است. ميوه ازگيل، سرشار از آنتي اكسيدان ها نظيرترکیبات فنلي است. تر يكبات فنلي در بدن تبديل به پلي فنلها ميشوند و براي توليد آنزيم هاي آنتي اكسيداني به كار ميروند.توليد پلي فنلها يکی از سيستم هاي دفاع آنتي اكسيداني دربدن براي مقابله با رادیکا ل هاي آزاد است. ازگيل سرشار ازفنولیک اسيد و فلاوونوئيدهاست و به عنوان یکی از قويترين آنتي اكسيدان هاي طبيعي شناخته شده است. همچنين اين ميوه ماده اي به نام تانن دارد كه بهترين دارو براي درمان عفونت هاي روده بزرگ است.

Properties medlar

Medlar, the fruit of the tree which is in late autumn and early winter. It is rich in nutrients like potassium, magnesium, manganese, zinc and iron And as long as it ripe good to not eat

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.