جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱۴ فروردین ۱۳۹۹

تولید24هزارتن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری - نمایش محتوای خبر

 

 

تولید24هزارتن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری

60درصد گوشت تولیدی در استان صادر می شود

تولید24هزارتن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه 26هزارتن گوشت قرمز در این استان تولید می‌شود که امسال تاکنون 24 هزار تن آن تولید شده است. مهراب فرجی افزود: تنها 40درصد از گوشت تولیدی در داخل استان مصرف می‌شود. فرجی گفت:60درصد گوشت تولیدی چهارمحال وبختیاری به استان‌های اصفهان، تهران، خوزستان وکشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری گفت: امسال تولید گوشت در این استان 5درصد رشد داشته است. فرجی با اشاره به سیاست‌های جهاد کشاورزی در افزایش تولید گوشت قرمز در استان گفت: صدور مجوز برای توسعه پرورش دام سنگین، جایگزینی دام سنگین به‌جای دام سبک، برنامه‌ریزی برای توسعه دامداری صنعتی به منظور حفظ مراتع، حمایت ازتولیدکنندگان درتنظیم بازار ازجمله سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی در افزایش تولید گوشت قرمزدراستان است. وی همچنین گفت: گوشت مورد نیاز ایام پایانی سال تامین شده است.