سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | چهارشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۰

پلو اجر
پلو اجر
یکی از غذاهای سنتی چهارمحال و بختیاری پلو اجر است. مواد لازم برای تهیه این غذا عبارتند از: گوشت۳۰۰گرم/ پیاز۱ عدد متوسط/ اجر400 گرم/ رب ۲قاشق غذا خوری در صورت تمایل/ ادویه و روغن به مقدارلازم. برای تهیه این غذا اول گوشت با پیاز و رب و ادویه رو می...
پخت شله قیمه ریزه
پخت شله قیمه ریزه
2:17
چشمه سیاه سرد بروجن
چشمه سیاه سرد بروجن
در پنچ کیلومتری جنوب بروجن گردشگاه بسیار زیبای سیاه سرد قرار دارد. این محل در دامنة شمالی کوهی به همین نام با ارتفاع 2644 متر از سطح دریا واقع شده است. با ایجاد جاده آسفالته دو بانده و انتقال شبکه برق، گاز و تلفن بر رونق سیاحتی آن به طور چشمگیری...
دریاچه کلار
دریاچه کلار
12 عکس
چشمه آب سفيد
چشمه آب سفيد
آب سفید چشمه ساری از بین 700 چشمه سار استان چهارمحال و بختیاری است که از کوه بزرگ سبزکوه سرچشمه می گیرد. این چشمه یکی از زیباترین چشمه های کشور است که آب آن نیز بسیار سرد و خنک است و پس از طی طریق، در میان کوهساران راهی کارون و خروشندگی آن می...

کوگ تنها
کوگ تنها
تو مونه خاسی مو تونه خاسوم
13 فروردین، روز طبیعت
13 فروردین، روز طبیعت

 

 

13بدر بیرون نرو
13بدر بیرون نرو
ول کن این درو 13 بدر نرو این اوضاع بدو نکن تو بدترو
هلهله
هلهله
هلهله با صدای حمید طاهری

تولید گز

تولید گز


ذوالفقار مقیمی به همراه برادران خود یکی  از تولید کننده های گز در شهر بلداجی است .  برای تولید گز گلوکز را به همراه شکر در پاتل می جوشانند و بعد مقداری آب و گلاب به آن اضافه می شود بعد از مدتی به آن عسل ، انگبین و مغز پسته اضافه می شود. به کسی که در تهیه گز استاد کار است خلیفه گفته می شود. قالب های گز بعد از خروج از سردخانه در دستگاه های مخصوص رشته و سپس خرد می شود.