رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۲۵ مهر ۱۳۹۸

تمشک

Loading the player...

دانلود

تمشك، ميوه اي شبيه شاه توت و توت فرنگي است. ميوه تمشك، ترش است و به صورت خام يا پخته، شربت، كمپوت و... مصرف مي شود. بوته تمشك در مناطق گرم و مرطوب و در جنگل ها و صحراها ميرويد. ساقه هاي تمشك، نرم و قرمز است و خارهاي دراز دارد. برگ هاي آن متفاوت و بيضي شكل و اطراف آن كنگره كنگره و به شكل دندانه هاي اره اي است.تمشك، سرشار از ويتامين هاي C و K است و به سبب داشتن فيبر زياد ملين است. تخم و دانه اي كه در تمشك وجود دارد، در معالجه يبوست و خشكي مزاج بسيار مؤثراست. به دليل داشتن پتاسيم زياد به كاهش فشار خون كمك ميکند و براي سلامت قلب مفيد است.تمشك مانند ديگر ميوه هايي كه در خانواده توتها طبقه بندي مي شوند، یک آنتي اكسيدان قوي است و خاصيت ضد التهابي و ضدسرطاني دارد. علاوه بر اين، تحقيقات نشان ميدهد که خوردن تمشك به جلوگيري از روند پير شدن سلولها كمك ميكند و عملكرد بدن و مغز را بهبود مي بخشد. تحقيقات نشان داده، تمشك و انواع ديگر توتها چه به صورت كامل و چه به صورت نكتار سبب بهبود واكنش دو ساعته قند ساكارز میشود كه اين نتيجه به دليل تاخير در هضم ساكارز و كند سازی جذب قند گلوكز است. بنابراين، متخصصان تغذيه پيشنهاد ميكنند برای پيشگيري از ديابت و نيز بهبود آن، به جاي قند و شكر مي توان از انواع توت ها و تمشك استفاده کرد.

Raspberry

Raspberry, blackberry and strawberry-like fruit. Raspberry fruit, tart and either raw or cooked, syrup  is used . Raspberry, rich in vitamins C and K is due to the high fiber laxative

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.