رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۸

تشخیص عسل طبیعی از غیر طبیعی

Loading the player...

دانلود

تصور اشتباه در ایران این است که عسل شکرک زده و سفت شده را غیر طبیعی می دانند در حالی که شکرک زدن به واسطه آنزیم دیاستاز و سطح بالای گلوگز در عسل است که نشان دهنده طبیعی بودن آن است. برخی دیگر نیز رنگ را ملاک تشخیص می دانند. در حالی که رنگ عسل بستگی به شهد مصرفی زنبور دارد و از زرد بسیار روشن تا قرمز بسیار تیره متغیر است. برای مثال عسل آویشن قرمز تیره و عسل گون زرد روشن است.منطقه جغرافیایی و اوضاع آب و هوایی نیز در تعیین رنگ عسل اثر گذار است. بنابراین رنگ عسل نمی تواند عامل تعیین کننده ای برای تشخیص کیفیت عسل باشد. گفتنی است که عسل طبیعی و خالص را فقط می توان در آزمایشگاه های مواد غذایی از انواع تقلبی تشخیص داد. تنها روشی که آن هم تا حدودی می تواند به تشخیص عسل طبیعی کمک کند این است که آن را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر در ته لیوان جمع شد حالت چسبندگی خود را حفظ کرد و در اب به راحتی حل نشد احتمال اینکه عسل طبیعی باشد بیشتر است

خواص عسل: خواص عسل بسته به اینکه متعلق به کدام گل باشدبه دلیل ترکیبات درونی آن گل متفاوت است در نتیجه خاصیت درمانی ان نیز تفاوت خواهد داشت.اما به طور کلی در طب سنتی امروزه از عسل برای درمان سرفه ، کم خونی، کم خوابی ، تقویت حافظه ، درمان زخم ها ، از بین بردن باکتری های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک ها و بهبود شوره سر استفاده می شود. از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری استفاده شده است و مهمترین خاصیت عسل ضد میکروب بودن آن است این در حالی است که عسل یک ماده کاملا خوراکی است و باید محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد ولی میکروب ها در معرض عسل نابود می شوند و اجساد آنها نیز به مرور از بین می روند زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است.عسل همچنین حاوی آنتی اکسیدان است از اینرو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است عسل همچنین به سلامت پوست کمک می کند و خاصیت ضد پیری نیز دارد.

How to recognize abnormal natural honey

Today, from honey to treat coughs, anemia, insomnia, memory, healing, removing bacteria resistant to antibiotics and can be used to improve dandruff.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.